Λεπτομέρειες λήψης

Προπονητικη Εβδομαδα 02 Προπονητικη Εβδομαδα 02

Επεξηγήσεις - Σημειώσεις για της ημέρες προπόνησης:

1η Ημέρα: Το πόσο σημαντική είναι η ομιλία σας στα αποδυτήρια, ειδικά ύστερα από ένα δυσάρεστο αποτέλεσμα, αναφέρεται σε προηγούμενο άρθρο. Εάν η ομάδα δεν έχει μια μέρα ρεπό (π.χ. έπαιξε Κυριακή και η προπόνηση είναι Δευτέρα), εσείς θα καθορίσετε ποιοι παίκτες θα προπονηθούν με βάση το πλήρες πρόγραμμα και ποιοι όχι. Η πρότασή μας πάντως είναι όλοι οι παίκτες να ακολουθούν ολόκληρο το πρόγραμμα, διότι θεωρούμε ότι αυτό δεν είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό.

2η Ημέρα: Στόχος είναι μεν η ατομική αμυντική τακτική, αλλά για να παίξει άμυνα ένας παίκτης χρειάζεται απέναντί του έναν επιθετικό. Δεν πρέπει λοιπόν να παραμελήσουμε τον παίκτη που κάνει την ντρίπλα, να του επισημάνουμε ότι η ντρίπλα πρέπει να έχει στόχο και συνεχεία και ότι δεν γίνεται για ατομική προβολή. Οπωσδήποτε βέβαια θα πρέπει να του επισημάνουμε τα λάθη που κάνει όταν εκτελεί την ντρίπλα. (π.χ. να σηκώνει το κεφάλι αμέσως μόλις εκτελέσει, να κρατά την μπάλα κοντά, να μην τον παρασύρει υπέρμετρα ο ενθουσιασμός έπειτα από μια επιτυχημένη προσπάθεια κ.λ.π.).
Αντίθετα στους αμυντικούς πρέπει να τονίσουμε πόσο σημαντικό είναι να κερδίζουν τις μονομαχίες, διαβάζοντας τον αντίπαλο επιθετικό, να πιέζουν τον αντίπαλό τους μεταφέροντας το παιχνίδι στα μέτρα τους, είτε με ατομική προσπάθεια (ελευθερώνοντας την πλευρά του αδύνατου ποδιού), είτε με ομαδική.

3η Ημέρα: Ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

4η Ημέρα: Αρχίζουμε και σκεφτόμαστε το επικείμενο παιχνίδι. Ξεκινάμε την προθέρμανση με απλές ασκήσεις με τη μπάλα και στην συνέχεια κάνουμε μία άσκηση για κυκλοφορία της μπάλας η οποία αναφέρεται στο άρθρο "Όπως η Μπάρτσα" σε συνδυασμό με την αμυντική άσκηση με τους ρόμβους της 2ης μέρας.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο "Όπως η Μπάρτσα"

5η Ημέρα: Μερικές ομάδες ίσως δεν έχουν τη δυνατότητα για πέντε προπονήσεις την εβδομάδα. Ως εκ τούτου, η προετοιμασία για τον επερχόμενο αγώνα μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί την 4η μέρα προπόνησης.

Information
Δημιουργήθηκε 2016-08-21
Άλλαξε 2016-08-21
Έκδοση
Μέγεθος 684.77 KB
Βαθμολογία
(0 ψήφοι)
Δημιουργήθηκε από new goal
Άλλαξε από new goal
Λήψεις 1
Άδεια
Τιμή 10 €

ΥΓΕΙΑ

Ταξίδια

Αθλητισμος

MME

Επιχειρήσεις & Υπηρεσίες

Εγγραφείτε στο SoS.GR - ΔΩΡΕΑΝ !

  • Καταχώριση & εύρεση, εντελώς δωρεάν
  • phone, Smartphone, Tablets, Η/Υ κλπ
  • Click & Go

Επικοινωνία

Via 
T: (30) 6974 018771
F: 
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Brown Green Pink Violet
Layout Style
Select menu