Προπονητική εβδομάδα 03

Γιατί η ομάδα μου χάνει τη μπάλα;

Οι αιτίες είναι διάφορες. Η απώλεια της μπάλας μπορεί να είναι αποτέλεσμα της κακής κυκλοφορίας των παικτών μας, ή της λάθος αντίληψης του παιχνιδιού ( δεν έχει γίνει κατανοητός ο τρόπος ανάπτυξης της ομάδας μας ή δεν έχει γίνει η απομνημόνευση των καταστάσεων, που δουλεύτηκαν στην προπόνηση ) ή υπάρχει έλλειψη κινητικότητας.

Δεν φτάνει μόνο να παρατηρούμε τις αδυναμίες, αλλά θα πρέπει να αναρωτιόμαστε το εξής: γιατί εμφανίζονται αυτά τα λάθη;

23 Αυγ 2016

ΤΟ ΠΡΕΣΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΖΩΝΗ

Για ένα αποτελεσματικό επιθετικό πρέσινγκ είναι απαραίτητη η προετοιμασία ολόκληρης της ομάδας, συμπεριλαμβανομένων και των επιθετικών. Μπορεί η ομάδα που βρίσκεται στην επίθεση και χάνει την κατοχή να μην βρίσκεται στην καλύτερη θέση να ασκήσει οργανωμένο πρέσινγκ, αλλά το μειονέκτημα αυτό αντισταθμίζεται από το γεγονός ότι ούτε ο αντίπαλος που βρίσκεται στην αντεπίθεση δεν βρίσκεται στην καλύτερη θέση να αναπτύξει οργανωμένα την επίθεση.

31 Αυγ 2011

Προπόνηση της Εθνικής Βραζιλίας

Η χρησιμοποίηση του θετικού και του αρνητικού χώρου στο ποδόσφαιρο.

Στην περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα από τον κάτοχο της μπάλας και της εστίας πίσω του, η πίεση από τον αντίπαλο είναι συνήθως λιγότερη.
Αυτός είναι ο «αρνητικός χώρος» και είναι χρήσιμος για τη διατήρηση της κατοχής, για τη μείωση της πίεσης, για την αλλαγή του σημείου επίθεσης, και για τη δημιουργία νέων επιθέσεων. Καθώς εξελίσσεται μία επίθεση, οι αντίπαλοι αμυντικοί έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην μπάλα παρά στους «αρνητικούς» χώρους του γηπέδου.

11 Φεβ 2006

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

  • Οργανόγραμμα Και Λειτουργία Της Ομάδας

· Φιλοσοφία

· Οργάνωση Προετοιμασίας

· Ποδοσφαιρική Φιλοσοφία
Το ποδόσφαιρο είναι ένα πολύπλοκο άθλημα το οποίο χαρακτηρίζεται από γρήγορες αλλαγές των καταστάσεων του παιχνιδιού και απαιτεί από τους παίκτες να αντεπεξέρχονται σε αυτές με γρήγορη σκέψη, γρήγορους χειρισμούς και ταχύτητα αντίδρασης. Όσο περνούν τα χρόνια βλέπουμε ότι οι ποδοσφαιριστές γίνονται ολοένα πιο ικανοί και επιδέξιοι. Αυτό το γεγονός δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούνται ενδιαφέρουσες και διαφορετικές μορφές προπόνησης.

07 Αυγ 2006

ΥΓΕΙΑ

Ταξίδια

Αθλητισμος

MME

Επιχειρήσεις & Υπηρεσίες

Εγγραφείτε στο SoS.GR - ΔΩΡΕΑΝ !

  • Καταχώριση & εύρεση, εντελώς δωρεάν
  • phone, Smartphone, Tablets, Η/Υ κλπ
  • Click & Go

Επικοινωνία

Via 
T: (30) 6974 018771
F: 
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Brown Green Pink Violet
Layout Style
Select menu